OBS! Det är viktigt att du är 20 år eller äldre då produkterna och informationen som kommer att lanseras på denna sidan kommer att innehålla information om alkohol. 

Gute Bryggeri's sortiment kommer att lanseras i steg med start vintern 2017.


Har fått denna bild från en av Gute Bryggeri's första kunder.


Fårskallens Aromsöta Pilsner

Fårskallens Citrussyrliga IPA

Sortiment

OBS! Det är viktigt att du är 20 år eller äldre då produkterna och informationen som kommer att lanseras på denna sidan kommer att innehålla information om alkohol. 


Gute Bryggeri's sortiment kommer att lanseras i steg med start vintern 2017. 


Sortiment

Gute Bryggeri’s sortiment kommer att utökas successivt. Affärsplanen inkluderar att under de närmsta åren utöka sortimentet med nya ölprodukter. 


De första produkterna som Gute Bryggeri lanserade var "Gute Pilsner" och "Gute IPA". Datum för lansering var den 29 november 2017.


Gute Pilsner

Gute Pilsner är en traditionell tysk export med en något högre restsötma.


För mer information om produkten såsom allergener etc. se nedan etikett.

Den 1 oktober 2020 lanserades produkterna Fårskallens Aromsöta Pilsner och Fårskallens Citrussyrliga IPA på lokalt småskaligt.Gute IPA

Gute IPA ä en något ljusare IPA, med sting i beskan och med en citrussyrlig humleprofil.


För mer information om produkten såsom allergener etc. se nedan etikett.

Beställningssortiment

Inledningsvis planeras sortimentet att finnas som beställningssortiment. En beställningsfunktion kommer att etableras på Gute Bryggeri's hemsida i samband med den inledande produktlanseringen.


Samarbete med Coppersmith's Bryggeri

Gute Bryggeri värdesätter det nära samarbetet med Coppersmith's från Västerås.


De två första recepten för produkterna Gute Pilsner och Gute IPA har bryggts hos Coppersmith's Bryggeri. 


Samarbete med Strand Packaging AB 

Gute Bryggeri värdesätter det nära samarbetet med Strand Packaging AB från Malmö. Våtlimsetiketter

Strand Packaging AB's våtlimsetiketter är av den typen att limmet läggs på i samma process som monteringen av etiketten på flaskan/glaset/burken. Ett användningsområde är öletiketter som för Gute Bryggeri's ölflaskor. 


Distribution - GLCGöteborgs Lastbilscentral (GLC) sköter Gute Bryggeri's distribution och lagerhantering. De hanterar såväl det fysiska flödet som IT-lösningen. 

GLC's affärsidé
Vi är helhetsleverantören som ligger steget före, och är det naturliga valet för alla som söker hållbar, miljö, kvalitet och goda affärer inom transport och logistik.”
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pharetra dapibus pharetra. Donec interdum eros eu turpis pharetra et hendrerit est ornare. Etiam eu nulla sapien. Nullam ultricies posuere nunc, eget mollis nulla malesuada quis.