Sortiment

OBS! Det är viktigt att du är 20 år eller äldre då produkterna och informationen som kommer att lanseras på denna sidan kommer att innehålla information om alkohol. 


Gute Bryggeri's sortiment kommer att lanseras i steg med start vintern 2017. 


Sortiment

Gute Bryggeri’s sortiment kommer att utökas successivt. Affärsplanen inkluderar att under de närmsta åren utöka sortimentet med två nya ölprodukter varje år. Under våren 2018 kommer recepten för produkt tre och fyra tas fram i nära samarbete med erfaren bryggmästare. Konceptet för nästa steg är redan framtaget under hösten 2017. 


De första produkterna som Gute Bryggeri kommer att lansera är en "Gute Pilsner" och en "Gute IPA". Datum för lansering är den 29 november 2017.


Gute Pilsner

Gute Pilsner är en traditionell tysk export med en något högre restsötma.


För mer information om produkten såsom allergener etc. se nedan etikett.
Gute IPA

Gute IPA ä en något ljusare IPA, med sting i beskan och med en citrussyrlig humleprofil.


För mer information om produkten såsom allergener etc. se nedan etikett.

Beställningssortiment

Inledningsvis planeras sortimentet att finnas som beställningssortiment. En beställningsfunktion kommer att etableras på Gute Bryggeri's hemsida i samband med den inledande produktlanseringen.


Samarbete med Coppersmith's Bryggeri

Gute Bryggeri värdesätter det nära samarbetet med Coppersmith's från Västerås.


De två första recepten för produkterna Gute Pilsner och Gute IPA har bryggts hos Coppersmith's Bryggeri. 


Samarbete med Strand Packaging AB 

Gute Bryggeri värdesätter det nära samarbetet med Strand Packaging AB från Malmö. Våtlimsetiketter

Strand Packaging AB's våtlimsetiketter är av den typen att limmet läggs på i samma process som monteringen av etiketten på flaskan/glaset/burken. Ett användningsområde är öletiketter som för Gute Bryggeri's ölflaskor. 


Distribution - GLCGöteborgs Lastbilscentral (GLC) sköter Gute Bryggeri's distribution och lagerhantering. De hanterar såväl det fysiska flödet som IT-lösningen. 

GLC's affärsidé
Vi är helhetsleverantören som ligger steget före, och är det naturliga valet för alla som söker hållbar, miljö, kvalitet och goda affärer inom transport och logistik.”